Hvem er Floras de la Luna?

Dansegruppen Flores de la Luna har nu bestået i mere end 10 år. Den består af 3 kvinder, der hver især har mange års danseerfaring. Det var en fælles interesse og glæde for dans der i 2002 bragte os sammen og fik os til at danne Flores de la Luna Diverse kurser og workshops i Danmark og udlandet er grundlaget for, at vi skaber en variation i vores danserepertoire.

Gruppen koreograferer egne danse og forestillinger og har optrådt ved bl.a. Århus Festuge, private fester og shows samt diverse arrangementer. Vi startede med zigøjnerdanse, og udviklede senere en bredere vifte af danse som går fra klassisk zigøjnerdans til den mere folkloristiske over i den franske Sharledon, Spansk – Arabisk dans, inspireret fra Andalusien, Spansk dans, Flamenco, Ægyptisk saithi og Arabisk orientalsk dans.

Flores de la Luna er livsbekræftende danse for krop og sjæl. Dansen og musikken er knyttet tæt sammen og fortolkes af dansernes udtryk i egne koreografier og improvisationer. Danserne er udtryksfulde og spænder over flere bevægel-sesudtryk som livsglæde, kvindelighed, sanse-lighed, temperament, sensualitet, stolthed og inderlighed.

Kontakt: pia.asadi(at)get2net.dk - Web: clapet(at)bnaamail.dk